Σκούτερ-Μοτοποδήλατα

Ενοικιάστε ένα σκούτερ στην Πάρο / Γιατί να επιλέξετε την ενοικίαση ενός σκούτερ στην Πάρο:

Οι μοτοσικλέτες και τα σκούτερ είναι ο καλύτερος τρόπος για να επισκεφτείτε το νησί της Πάρου με τον δικό σας ρυθμό. Η Πάρος είναι γνωστή για τα παραδοσιακά στενά σοκάκια της στα οποία δεν έχουν πρόσβαση τα αυτοκίνητα. Η ευελιξία ενός σκούτερ σας δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσετε όλα τα παραδοσιακά και ήσυχα μέρη του νησιού. Επιπλέον, νοικιάζοντας ένα σκούτερ αποφεύγετε τις δυσκολίες στάθμευσης που μπορεί να αντιμετωπίσετε στην υψηλή σεζόν στην Πάρο.Η "ML Πάρος ενοικιάσεις μοτοσικλέτας" είναι εξειδικευμένη στην μεταφορά με δύο τροχούς. Στα καταστήματά μας μπορείτε να βρείτε πολλά μοτοποδήλατα, Vespas, σκούτερ και μοτοσικλέτες σε διάφορα μεγέθη κινητήρα για ασφαλή οδήγηση στις καλύτερες τιμές. Κάντε κράτηση το μοτοποδήλατό της αρεσκείας σας τώρα! Και εμείς θα φροντίσουμε για τα υπόλοιπα!

 

Ποιος μπορεί να νοικιάσει ένα μοποδήλατο στην Πάρο και οι βασικοί όροι για μια ασφαλή βόλτα με αυτό:

Τα μικρά σκούτερ με μέγεθος κινήρα 50cc ή 80cc, απαιτούν άδεια οδήγησης που έχει εκδοθεί τουλάχιστον πριν από ένα χρόνο. Η ML παρέχει σε όλους τους πελάτες δωρεάν Third Part Incurance. Ωστόσο, για τους οδηγούς που επιθυμούν να περιορίσουν την ευθύνη τους για το νόμιμο μερίδιο τους σε τυχόν ζημιά του οχήματος, υπάρχει μια έξτρα επιλογή Απαλλαγής από ζημιές σύγκρουσης (C.D.W.) με μία μικρή επιπλέον χρέωση. Η εταιρεία μας προτείνει πάντα σε όλους τους οδηγούς να χρησιμοποιούν τα κράνη τους και ως εκ τούτου παρέχουμε στους πελάτες μας δύο δωρεάν.

Ενοικίαση μοτοποδηλάτου στην Πάρο / Απο πού μπορείτε να παραλάβετε-παραδόσετε το μοτοποδήλατό σας στην Πάρο:

Μπορείτε να παραλάβετε ή να παραδώσετε το μοτοποδήλατό σας στο ακριβές σημείο όπου επιθυμείτε! Επιλέξτε είτε το λιμάνι της Πάρου, το αεροδρόμιο ή το ξενοδοχείο σας. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την έδρα μας στη Νάουσα (στη θέση του piperi) ή στο κέντρο της Νάουσας και να παραλάβετε το όχημά σας. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην Πάρο!

Γιατί να επιλέξετε την ML για ενοικίαση μοτοποδηλάτου στην Πάρο:

Η "ML rent a car" προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μοτοποδήλατα ιδανικά για να ανακαλύψετε κρυφά μονοπάτια και παραλίες της Πάρου. Είμαστε διαθέσιμοι για να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη ή προτίμηση που έχετε! Παρέχουμε επίσης στους πελάτες μας δύο δωρεάν κράνη, δωρεάν χάρτη, δωρεάν απεριόριστα χιλιόμετρα καθώς επίσης και δωρεάν προσθήκη δεύτερου οδηγού.

Piaggio Liberty / Derbi Sonar 50cc & 80cc
Σκούτερ-Μοτοποδήλατα: Piaggio Liberty / Derbi Sonar 50cc & 80cc
Τα Piaggio LIBERTY και Derbi SONAR παρέχουν δίχρονη μηχανή κυβισμού 50cc ή 80cc. Είναι δύο σκούτερ που συνδυάζουν την κομψότητα με την ευχάριστη περιήγηση.
Automatic
helmet
Από 11.00
Piaggio Typhoon 50cc & 80cc
Σκούτερ-Μοτοποδήλατα: Piaggio Typhoon 50cc & 80cc
Το Piaggio TYPHOON έχει κινητήρες 50cc ή 80cc. Ένα δυναμικό και κομψό μηχανάκι με εντυπωσιακή απόδοση!
Automatic
helmet
Από 13.00
Piaggio Fly 100cc
Σκούτερ 100cc και 125cc., Σκούτερ-Μοτοποδήλατα: Piaggio Fly 100cc
Το Piaggio FLY έχει έναν τετράχρονο κινητήρα των 100cc. Είναι κατάλληλο για δύο άτομα. Ένα αξιόπιστο σκούτερ για τις διακοπές σας στην Πάρο!
Automatic
helmet
Από 16.00
Kymco People 80cc
Σκούτερ-Μοτοποδήλατα: Kymco People 80cc
Η Kymco PEOPLE έχει δίχρονο κινητήρα των 80cc. Είναι αυτόματο, κατάλληλο για δύο άτομα και πολύ εύκολο στην οδήγηση.
Automatic
helmet
Από 17.00
SYM Symhony S or SR 80cc
Σκούτερ-Μοτοποδήλατα: SYM Symhony S or SR 80cc
Το SYM Symhony S ή SR έρχεται με κινητήρα 80cc. Κατάλληλο για δύο άτομα. Ένα σκούτερ ενοικίασης με μεγάλους τροχούς , τετράχρονο κινητήρα και χώρο κάτω από το κάθισμα. Μοντέλο 2015 ή νεότερο είναι το ιδανικότερο σκούτερ για βόλτα στην Πάρο!
Automatic
helmet
Από 20.00
© 2020 ML Motor Land. All Rights Reserved.