Για την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Πάρο, ο ενοικιαστής θα πρέπει:


Να  είναι άνω των 23 ετών και να φέρει άδεια οδήγησης που έχει εκδοθεί τουλάχιστον ένα χρόνο πριν (κατηγορίες αυτοκινήτων Α-Β, μηχανάκια, γουρούνες και σκούτερ). Για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες, ο ενοικιαστής θα πρέπει να είναι άνω των 25 ετών και να κατέχει μια έγκυρη άδεια οδήγησης που έχει εκδοθεί τουλάχιστον πριν από 3 χρόνια.
Να έχει μια προσωπική πιστωτική κάρτα κατά την παραλαβή του οχήματος .
 
Βενζίνη: Το όχημα πρέπει επιστρέφετε με την ίδια ποσότητα βενζίνης όπως όταν παρελήφθει (μόνο με αμόλυβδη βενζίνη ). Kατά την παραλαβή του οχήματος, ο ενοικιαστής θα πρέπει να παραλάβει τη σύμβαση μίσθωσης την οποία πρέπει να ελέγξει και να υπογράψει . Η σύμβαση ενοικίασης περιέχει όλες τις υπηρεσίες και ασφάλειες που παρέχονται καθώς και τυχόν επιπρόσθετες υπηρεσίες / ασφάλειες που ίσως θελήσει ο ενοικιαστής με τις αντίστοιχες χρεώσεις τους. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο ενοικιαστής θα πρέπει να ελέγξει και να αναφέρει οποιαδήποτε ζημιά στο όχημα, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν χρεώσεις που αφορούν ζημιές που προκλήθηκαν από τον προηγούμενο ενοικιαστή .

Παράδοση-Παραλαβή: Δωρεάν παράδοση και παραλαβή σε όλους τους σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτων της ML.
Στην Παροικιά, στο λιμάνι της Πάρου, το αεροδρόμιο της Πάρου ή σε ξενοδοχείο, η υπηρεσία διατίθεται μόνο μετά από κράτηση καταβάλλοντας τις αντίστοιχες χρεώσεις.
 
Επιπλέον οδηγός: χωρίς χρέωση
 
Ελάχιστος χρόνος ενοικίασης: μία ημέρα . Μετά την 24η ώρα ενοικίασης χρεώνεται μία επιπλέον ημέρα.
 
Ο ενοικιαστής είναι υπεύθυνος για την πληρωμή όλων των πρόστιμων που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της ενοικίασης του αυτοκινήτου ή μηχανής.
 
Απώλεια ή καταστροφή κλειδιού: Σε περίπτωση απώλειας ή ζημίας στο κλειδί του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της μίσθωσης, ο ενοικιαστής είναι υπεύθυνος για την αξία του και το κόστος παράδοσης.
 
Εξοπλισμός: Παιδικό κάθισμα, Navigation System ( GPS ) παρέχονται κατόπιν αιτήματος και μόνο μετά από κράτηση, καταβάλλοντας τις αντίστοιχες χρεώσεις.
 
Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης η ML έχει το δικαίωμα να χρεώσει το 30% του συνόλου της ενοικίασης.
 
Σε περίπτωση που ο ενοικιαστής επιστρέψει το όχημα και την καμπίνα με λεκέδες που απαιτούν ειδικό καθαρισμό, θα πρέπει να καταβάλει τα έξοδα καθαρισμού.
 
Για μεταφορά με πλοίο απαιτείται η έγγραφη έγκριση από τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων ML .
 
Επέκταση ενοικίασης: Εάν ο ενοικιαστής επιθυμεί να κρατήσει το όχημα περισσότερο, ​​θα πρέπει να επικοινωνήσει με την ML προκειμένου να παρατείνει την ενοικίαση ( αυτό θα είναι δυνατό μόνο αν το αυτοκίνητο είναι ελεύθερο για τις επόμενες ημέρες).
 
Πληρωμή: Όλα τα οχήματα θα πρέπει να προεξοφλούνται .
 
Η ML ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Πάρο δέχεται τις ακόλουθες πιστωτικές κάρτες : Visa , American Express, Maestro και Mastercard
 
Φ.Π.Α. 24%

Δωρεάν 24 ώρες οδική βοήθεια
Δωρεάν Απεριόριστα χιλιόμετρα
Δωρεάν Επιπλέον Οδηγούς

Δωρεάν ασφάλεια κλοπής οχημάτων
Αυτοκίνητα σε άριστη μηχανική κατάσταση
Δωρεάν χάρτη της Πάρου

Δωρεάν Ασφάλιση Τρίτων Συμπεριλαμβάνετε ΦΠΑ και τέλη Πιστωτικές κάρτες χωρίς χρέωση