Όροι

Για την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Πάρο, ο ενοικιαστής θα πρέπει:

Να είναι άνω των 23 ετών και να φέρει άδεια οδήγησης που έχει εκδοθεί τουλάχιστον ένα χρόνο πριν (κατηγορίες αυτοκινήτων Α-Β, μηχανάκια, γουρούνες και σκούτερ). Για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες, ο ενοικιαστής θα πρέπει να είναι άνω των 25 ετών και να κατέχει μια έγκυρη άδεια οδήγησης που έχει εκδοθεί τουλάχιστον πριν από 3 χρόνια.
Να έχει μια προσωπική πιστωτική κάρτα κατά την παραλαβή του οχήματος .

Βενζίνη: Το όχημα πρέπει επιστρέφετε με την ίδια ποσότητα βενζίνης όπως όταν παρελήφθει (μόνο με αμόλυβδη βενζίνη ). Kατά την παραλαβή του οχήματος, ο ενοικιαστής θα πρέπει να παραλάβει τη σύμβαση μίσθωσης την οποία πρέπει να ελέγξει και να υπογράψει . Η σύμβαση ενοικίασης περιέχει όλες τις υπηρεσίες και ασφάλειες που παρέχονται καθώς και τυχόν επιπρόσθετες υπηρεσίες / ασφάλειες που ίσως θελήσει ο ενοικιαστής με τις αντίστοιχες χρεώσεις τους. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο ενοικιαστής θα πρέπει να ελέγξει και να αναφέρει οποιαδήποτε ζημιά στο όχημα, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν χρεώσεις που αφορούν ζημιές που προκλήθηκαν από τον προηγούμενο ενοικιαστή .

Παράδοση-Παραλαβή: Δωρεάν παράδοση και παραλαβή σε όλους τους σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτων της ML.
Στην Παροικιά, στο λιμάνι της Πάρου, το αεροδρόμιο της Πάρου ή σε ξενοδοχείο, η υπηρεσία διατίθεται μόνο μετά από κράτηση καταβάλλοντας τις αντίστοιχες χρεώσεις.

Επιπλέον οδηγός: χωρίς χρέωση

Ελάχιστος χρόνος ενοικίασης: μία ημέρα . Μετά την 24η ώρα ενοικίασης χρεώνεται μία επιπλέον ημέρα.

Ο ενοικιαστής είναι υπεύθυνος για την πληρωμή όλων των πρόστιμων που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της ενοικίασης του αυτοκινήτου ή μηχανής.

Απώλεια ή καταστροφή κλειδιού: Σε περίπτωση απώλειας ή ζημίας στο κλειδί του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της μίσθωσης, ο ενοικιαστής είναι υπεύθυνος για την αξία του και το κόστος παράδοσης.

Εξοπλισμός: Παιδικό κάθισμα, Navigation System ( GPS ) παρέχονται κατόπιν αιτήματος και μόνο μετά από κράτηση, καταβάλλοντας τις αντίστοιχες χρεώσεις.

Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης η ML έχει το δικαίωμα να χρεώσει το 30% του συνόλου της ενοικίασης.

Σε περίπτωση που ο ενοικιαστής επιστρέψει το όχημα και την καμπίνα με λεκέδες που απαιτούν ειδικό καθαρισμό, θα πρέπει να καταβάλει τα έξοδα καθαρισμού.

Για μεταφορά με πλοίο απαιτείται η έγγραφη έγκριση από τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων ML .

Επέκταση ενοικίασης: Εάν ο ενοικιαστής επιθυμεί να κρατήσει το όχημα περισσότερο, ​​θα πρέπει να επικοινωνήσει με την ML προκειμένου να παρατείνει την ενοικίαση ( αυτό θα είναι δυνατό μόνο αν το αυτοκίνητο είναι ελεύθερο για τις επόμενες ημέρες).

Πληρωμή: Όλα τα οχήματα θα πρέπει να προεξοφλούνται .

Η ML ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Πάρο δέχεται τις ακόλουθες πιστωτικές κάρτες : Visa , American Express, Maestro και Mastercard

Φ.Π.Α. 24%

Έχετε κάποια απορία;

Βρείτε εδώ τα στοιχεία επικοινωνίας μας

© 2020 ML Motor Land. All Rights Reserved.