Μοτοσικλέτες και Μεγάλα Σκούτερ.

Ενοικιάστε μοτοσικλέτα στην Πάρο ενοικιάσεις μοτοσικλετών

Αν σας αρέσει μια μοτοσικλέτα με μεγαλύτερο κινητήρα για τις διακοπές σας στην Πάρο, ελέγξτε τις μηχανές μας σε αυτή τη σελίδα. Υπάρχουν διαθέσιμα βεσπα 300cc, μεγάλα σκούτερ 250cc και μια πραγματική μοτοσικλέτα με κινητήρα 900cc. Όλα είναι διαθέσιμα για να απολαύσετε την ασφαλή διαδρομή σας στην Πάρο. *Μαζί με κάθε μοτοσικλέτα παρέχονται 2 κράνη δωρεάν

SUPER VESPA 300cc
Μοτοσικλέτες και Μεγάλα Σκούτερ.: SUPER VESPA 300cc
Η Vespa GTS Super έχει έναν κινητήρα 300cc και είναι κατάλληλη για δύο άτομα. Μια μοναδική μηχανή ιδανική για το νησί της Πάρου.
Automatic
helmet
Από 32.00
Sym Symphony ST 200cc
Μοτοσικλέτες και Μεγάλα Σκούτερ.: Sym Symphony ST 200cc
Τo Sym Symphony έχει έναν κινητήρα 200cc. Είναι κατάλληλο για δυο άτομα με άνετο κάθισμα και αρκετό χώρο για αποσκευές. Όλα τα παραπάνω το καθιστούν μια αξιόπιστη λύση για τις μετακινήσεις σας στην Πάρο.
helmet
Από 33.00
Kawasaki KLX 150cc
Μοτοσικλέτες και Μεγάλα Σκούτερ.: Kawasaki KLX 150cc
Η μηχανή Kawasaki έχει κινητήρα 150cc και είναι κατάλλη για δυο άτομα. Είναι μια απο τις καλύτερες επιλογές ενοικίασης μοτοσυκλέτας στην Πάρο και είναι κατάλληλη για διαδρομές εντός και εκτός δρόμου.
Manual
helmet
Από 35.00
Triumph Scrambler
Μοτοσικλέτες και Μεγάλα Σκούτερ.: Triumph Scrambler
Μία μυθική μοτοσικλέτα διαθέσιμη τώρα στην Πάρο! Κάντε την βόλτα σας με ασφάλεια και χωρίς περιορισμούς σε όλη την Πάρο απολαμβάνοντας τον κινητήρα 900cc.
Manual
helmet
Από 52.00
© 2020 ML Motor Land. All Rights Reserved.