Γουρούνες - ATV

Τετράροδα-Γουρούνες

Ενοικίαση τετράροδου/ Γιατί να επιλέξετε ένα τετράροδο στην Πάρο:

Ο λόγος που πρέπει να επιλέξετε να νοικιάσετε μία γουρούνα στην Πάρο είναι ότι μπορείτε να συνδυάσετε: α) την ασφάλεια στους 4τροχούς χωρίς την ανάγκη ισορροπίας, β) την εύκολη στάθμευση και γ) την όμορφη αίθηση οδήγηση. Τα τετράροδα είναι κατάλληλα για τους δρόμους της Πάρου και σας παρέχουν την ελευθερία της μοτοσικλέτας και την ασφάλεια ενός αυτοκινήτου..

Ποιος μπορεί να νοικιάσει γουρούνα στην Πάρο και τους βασικούς όρους για μια ασφαλή οδήγηση με το τετραροδό σας:

Τα τετράτροχα με μικρούς κινητήρες όπως το kymco 80cc μπορούν να μεταφέρουν δύο άτομα με χαμηλή ταχύτητα σε όλη την Πάρο. Σας προτείνουμε τέτοιου είδους γουρούνες για οικογένειες και οδηγούς με βασική εμπειρία. Για να τα οδηγήσετε πρέπει να έχετε μια άδεια που να ισχύει για την οδήγηση αυτών των οχημάτων. Τα μεγαλύτερα τετράτροχα, χρειάζονται επιπλέον δεξιότητες. απευθυνονται σε πιο έμπειρους οδηγούς.Η άδεια που απαιτείται για την οδήγηση αυτών των οχημάτων είναι η ίδια με την άδεια οδήγηση ενός αυτοκινήτου. Η ML παρέχει σε όλους τους πελάτες δωρεάν κάλυψη προς τρίτους. Ωστόσο, για τους οδηγούς που επιθυμούν να περιορίσουν την ευθύνη τους για το νόμιμο μερίδιο τους σε τυχόν ζημιά του οχήματος, υπάρχει μια επιλογή ασφάλειας με απαλλαγή από ζημιές λόγω σύγκρουσης (C.D.W.) με μικρή επιπλέον χρέωση. Η εταιρεία μας προτείνει πάντα σε όλους τους οδηγούς να χρησιμοποιήσουν τα κράνη τους και ως εκ τούτου παρέχουμε στους πελάτες μας δύο δωρεάν.

 Ενοικίαση γουρούνας στην Πάρο / Πού να παραλάβετε και να παραδώσετε την γουρούνα σας στην Πάρο:

Μπορείτε να παραλάβετε ή να παραδώσετε το τετρατροχό σας όπου εσείς προτιμάτε! Επιλέξτε το λιμάνι της Πάρου, το αεροδρόμιο ή το ξενοδοχείο σας. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την έδρα μας στη Νάουσα (στη θέση πιπέρι) ή στο κέντρο της Νάουσας και να παραλάβετε το όχημά σας. Θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε στην Πάρο!

Γιατί να επιλέξετε την ML για ενοικίαση ATV στην Πάρο:

Η "ML rent a car" προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τετράροδων ιδανικό για να ανακαλύψετε τα μονοπάτια και τις παραλίες της Πάρου. Είμαστε διαθέσιμοι για να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη ή προτίμησή σας! Παρέχουμε επίσης στους πελάτες μας δύο δωρεάν κράνη, δωρεάν χάρτη, δωρεάν απεριόριστα χιλιόμετρα και δεύτερο οδηγό χωρίς χρέωση.

Kymco ATV Quad mxu 80cc
Γουρούνες - ATV: Kymco ATV Quad mxu 80cc
Ενοικιάστε ένα ATV για να νιώσετε την ελευθερία, την περιπέτεια και να απολαύσετε εύκολο χώρο στάθμευσης στο κέντρο της πόλης! Εξερευνήστε την Πάρο με quad bike-4 wheeler, επισκεφθείτε τα πάντα στο νησί σε προσιτή τιμή! Αυτά τα ελαφρά ATV μπορούν να οδηγηθούν μόνο εάν ο οδηγός έχει ευρωπαϊκή άδεια (εξαιρείτε η Ελλάδα). Αλλιώς ο οδηγός χρειάζεται άδεια σκούτερ ή μοτοσικλέτας.
Automatic
helmet
Από 25.00
Kymco MXU 170cc
Γουρούνες - ATV: Kymco MXU 170cc
Η γουρούνα KYMCO MXU έχει έναν κινητήρα 170cc. Είναι κατάλληλη για δυο άτομα, ευέλικτη και εύκολη στην οδήγηση. Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για τις μετακινήσεις σας στην Πάρο.
Automatic
helmet
Από 33.00
Aeon 200cc or 230cc
Γουρούνες - ATV: Aeon 200cc or 230cc
Η γουρούνα AEON έχει κινητήρα 200cc ή 230cc. Είναι κατάλληλη για δυο άτομα καθώς διαθέτει ισχυρό κινητήρα που μπορεί να σας μεταφέρει παντού στην Πάρο.
Automatic
helmet
Από 40.00
LINHAI 400cc
Γουρούνες - ATV: LINHAI 400cc
Η γουρούνα Yamaha LINHAI έχει ένα κινητήρα 400cc. Εάν ψάχνετε την άνεση ,την αξιοπιστία και την απόδοση αυτή είναι η ιδανική γουρούνα για εσάς.
Automatic
helmet
Από 40.00
© 2020 ML Motor Land. All Rights Reserved.