Γουρούνες - ATV

Τετράροδα-Γουρούνες

Ενοικίαση τετράροδου/ Γιατί να επιλέξετε ένα τετράροδο στην Πάρο:

Ο λόγος που πρέπει να επιλέξετε να νοικιάσετε μία γουρούνα στην Πάρο είναι ότι μπορείτε να συνδυάσετε: α) την ασφάλεια στους 4τροχούς χωρίς την ανάγκη ισορροπίας, β) την εύκολη στάθμευση και γ) την όμορφη αίθηση οδήγηση. Τα τετράροδα είναι κατάλληλα για τους δρόμους της Πάρου και σας παρέχουν την ελευθερία της μοτοσικλέτας και την ασφάλεια ενός αυτοκινήτου..

Ποιος μπορεί να νοικιάσει γουρούνα στην Πάρο και τους βασικούς όρους για μια ασφαλή οδήγηση με το τετραροδό σας:

Τα τετράτροχα με μικρούς κινητήρες όπως το kymco 80cc μπορούν να μεταφέρουν δύο άτομα με χαμηλή ταχύτητα σε όλη την Πάρο. Σας προτείνουμε τέτοιου είδους γουρούνες για οικογένειες και οδηγούς με βασική εμπειρία. Για να τα οδηγήσετε πρέπει να έχετε μια άδεια που να ισχύει για την οδήγηση αυτών των οχημάτων. Τα μεγαλύτερα τετράτροχα, χρειάζονται επιπλέον δεξιότητες. απευθυνονται σε πιο έμπειρους οδηγούς.Η άδεια που απαιτείται για την οδήγηση αυτών των οχημάτων είναι η ίδια με την άδεια οδήγηση ενός αυτοκινήτου. Η ML παρέχει σε όλους τους πελάτες δωρεάν κάλυψη προς τρίτους. Ωστόσο, για τους οδηγούς που επιθυμούν να περιορίσουν την ευθύνη τους για το νόμιμο μερίδιο τους σε τυχόν ζημιά του οχήματος, υπάρχει μια επιλογή   Απαλλαγής από ζημιές λόγω σύγκρουσης (C.D.W.) με μικρή επιπλέον χρέωση. Η εταιρεία μας προτείνει πάντα σε όλους τους οδηγούς να χρησιμοποιήσουν τα κράνη τους και ως εκ τούτου παρέχουμε στους πελάτες μας δύο δωρεάν.

 Ενοικίαση γοθρούνας στην Πάρο / Πού να παραλάβετε και να παραδώσετε την γουρούνα σας στην Πάρο:

Μπορείτε να παραλάβετε ή να παραδώσετε το τετρατροχό σας όπου εσείς προτιμάτε! Επιλέξτε το λιμάνι της Πάρου, το αεροδρόμιο ή το ξενοδοχείο σας. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την έδρα μας στη Νάουσα (στη θέση πιπέρι) ή στο κέντρο της Νάουσας και να παραλάβετε το όχημά σας. Θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε στην Πάρο!

Γιατί να επιλέξετε την ML για ενοικίαση ATV στην Πάρο:

Η "ML rent a car" προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τετράροδων ιδανικό για να ανακαλύψετε τα μονοπάτια και τις παραλίες της Πάρου. Είμαστε διαθέσιμοι για να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη ή προτίμησή σας! Παρέχουμε επίσης στους πελάτες μας δύο δωρεάν κράνη, δωρεάν χάρτη, δωρεάν απεριόριστα χιλιόμετρα και δεύτερο οδηγό χωρίς χρέωση.

Kymco ATV Quad mxu 80cc
Γουρούνες - ATV: Kymco ATV Quad mxu 80cc
Rent an ATV to feel freedom, adventurous and enjoy easy free parking in the city center! Explore Paros by a quad bike-4 wheeler, visit everything and get around the island in an affordable price!
Automatic
helmet
Από 25.00
Kymco MXU 170cc
Γουρούνες - ATV: Kymco MXU 170cc
Kymco MXU comes with an engine of 170cc.Rent a quad for two persons and have the experience of a lifetime! Flexible and easy to drive this ATV will cover all of your needs.
Automatic
helmet
Από 33.00
Aeon 200cc or 230cc
Γουρούνες - ATV: Aeon 200cc or 230cc
Aeon comes with an engine of 200cc or 230cc.It is suitable for two persons.This 4-stroke quad has a powerfull engine that can carry you easily everywhere in Paros.Easy to drive and comfοrtable for the passengers.
Automatic
helmet
Από 40.00
LINHAI 400cc
Γουρούνες - ATV: LINHAI 400cc
Yamaha LINHAI comes with a powerful 4-stroke engine of 400cc. If you are looking for comfort, reliability and perfomance this is the ideal vehicle.
Automatic
helmet
Από 40.00
© 2019 ML Motor Land. All Rights Reserved.