Πληρωμές και ακυρώσεις

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων & Μηχανών – Πάρος ML Πολιτική Κράτησης & Ακύρωσης Ισχύει για Ενοικίαση Αυτοκινήτου & Ενοικίαση Scooter.

Τρόποι Πληρωμής

- Με πιστωτική κάρτα μέσω ασφαλούς σύνδεσης, στο περιβάλλον της Alpha Bank. Η παραπάνω διαδικασία έχει απόλυτη ασφάλεια και σε κανένα στάδιο τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν γνωστοποιούνται σε εμάς ή σε οποιονδήποτε τρίτο πλην της τράπεζας Alpha Bank που είναι εξουσιοδοτημένη να επεξεργάζεται τις online συναλλαγές μας.
- Μέσω Pay Pal: Πληρωμές μέσω Pay Pal χρεώνονται με μικρή προμήθεια 0,38%.
- Όλες οι συναλλαγές γίνονται σε ευρώ €.

Κρατήσεις

- Για να γίνει μια κράτηση, χρειάζεται προκαταβολή ίση με το 30% της συνολικής αξίας της κράτησης.
- Η κράτηση ολοκληρώνεται και ισχύει μόνο μετά από ηλεκτρονική επιβεβαίωση της ML Rent-a-Car Πάρος, που συνοδεύεται από εκτυπώσιμη απόδειξη και αποστέλλεται στη διεύθυνση email που δηλώνεται κατά την κράτηση.
- Σε οποιαδήποτε περίπτωση κωλύματος της κράτησης από την πλευρά της ML Rent-a-Car Πάρος, το ποσό της προκαταβολής θα επιστρέφεται στον πελάτη εντός 48 ωρών από την στιγμή της κράτησης.
- Η εξόφληση της κράτησης γίνεται κατά την παραλαβή, μέσω πιστωτικής κάρτας ή σε μετρητά.
* Εάν είστε κάτοχος Εκπτωτικού Κουπονιού, δείτε παρακάτω.

Πολιτική Ακύρωσης

- Έξτρα Υπηρεσία Ακύρωσης / Επιστροφής Προκαταβολής: Αγοράζοντας αυτήν την έξτρα υπηρεσία κατά την κράτηση με κόστος €8, δίνεται η δυνατότητα για ακύρωση και επιστροφή προκαταβολής έως και 7 ημέρες πριν την ημερομηνία παραλαβής του οχήματος. Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης 6-0 ημέρες πριν την καθορισμένη ημερομηνία παραλαβής, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.
- Μη-εμφάνιση θεωρείται η μη-παραλαβή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου/μηχανής έως και 6 ώρες μετά την καθορισμένη ώρα παραλαβής. Σε αυτή την περίπτωση, η κράτηση ακυρώνεται και δεν υπάρχει περαιτέρω χρέωση πέραν της προκαταβολής.
* Σε περίπτωση μη-εμφάνισης εξαιτίας καιρικών συνθηκών ή απεργίας, δεν υπάρχει χρέωση και η προκαταβολή επιστρέφεται.
- Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ακύρωσης της κράτησης, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Εκπτωτικά Κουπόνια

- Το κάθε Εκπτωτικό Κουπόνι της ML rent-a-car Πάρος αποστέλλεται γραπτά μέσω email και φέρει έναν μοναδικό κωδικό. Τα κουπόνια είναι αυστηρά προσωπικά και ισχύουν μόνο για τις αναφερόμενες προσφορές.
- Κατά την κράτηση, και αφού επιλέξετε ημερομηνίες και μοντέλο ενοικιαζόμενου, θα πρέπει να εισάγετε τον κωδικό του κουπονιού, στο πεδίο “Enter here your coupon code” και να κάνετε κλικ στο κουμπί Apply, έτσι ώστε να εμφανιστεί η νέα, ειδική τιμή ενοικίασης και να συνεχιστεί η διαδικασία κράτησης λαμβάνοντας υπόψη τη σχετική έκπτωση.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου ή την ενοικίαση μοτοσυκλέτας, επικοινωνήστε με το γραφείο της ML Rent-a-Car στη Νάουσα Πάρου.

Έχετε κάποια απορία;

Βρείτε εδώ τα στοιχεία επικοινωνίας μας

© 2019 ML Motor Land. All Rights Reserved.