Ποδήλατα.

Ενοικίαστε ένα ποδήλατο.
Η εταιρεία ML παρέχει αξιόπιστα ποδήλατα σε χαμηλές τιμές. Μπορείτε να ενοικιάσετε το ποδήλατο σας στα καταστήματα μας στη Νάουσα ή να σας το παραδώσουμε σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της Πάρου. Σας παρέχουμε επίσης επιπλέον εξοπλισμό τον οποίο μπορείτε να επιλέξετε στη φόρμα κράτησης.

Specialized Crosstrail MEDIUM SIZE
Ποδήλατα.: Specialized Crosstrail MEDIUM SIZE
Ένα άκρως αξιόπιστο ποδήλατο ικανό να ανταπεξέλθει ακόμα και σε διαδρομές εκτός δρόμου.Στην τιμή της ενοικίασης περιλαμβάνεται μια κλειδαριά για να ασφαλίζετε το ποδήλατο και ένα κράνος. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να διαλέξετε φώτα για το ποδήλατο, ένα service kit ή ακόμα και παιδικό κάθισμα.
lock
free helmet
Από 12.00
Specialized Crosstrail LARGE SIZE
Ποδήλατα.: Specialized Crosstrail LARGE SIZE
Reliable bicycle to rent! Suitable for road and off road rides on Paros, Free locker and helmet comes with your rental! option for lights, service kit and child seat available.
lock
free helmet
Από 12.00
Ideal Traxer 29' LARGE SIZE
Ποδήλατα.: Ideal Traxer 29' LARGE SIZE
Ένα ποδήλατο που κατασκευάζεται στην Ελλάδα με ρόδες 29 ιντσών. Είναι ελαφρύ και κατάλληλο για κάθε είδους διαδρομή.Στην τιμή της ενοικίασης περιλαμβάνεται μια κλειδαριά για να ασφαλίζετε το ποδήλατο και ένα κράνος. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να διαλέξετε φώτα για το ποδήλατο ή ένα service kit.
lock
free helmet
Από 16.00
© 2020 ML Motor Land. All Rights Reserved.